Selasa, 17 Mac 2009

semak & pendrive

nie dia pendrive yang aku dapat,,cun ka,,


hah tu dia,,memang semak,,dalam proses pembikinan mouse tok gimik perasmian


ha post kali ini didatangkan khas dari balkoni bilik saya..tok saudari kangar ke kota london,,jgn komen lebih2 ya,,saya ngah cbuk dok tlg senior wat projek kempen...
sy dapat pendrive time soklan kuiz,,hhehee,,jwb n amik ja pendrive,,.. post sy kali ini adalh berkenaan dengan kempen yang dijalankan oleh pelajar tahun tiga komunikasi dan dasar awam,,cbuk sggh,,tok sume ajk kempen tu,,tahniah,,walaupun ada masalah,,kempen tetap jadi n brjaya,,cayok2,,,ketua pngrah mmg best..(abang amid) yang sempoi gitu,,hehehe,,kasut k.pgrah agak mnyerlah pada hari kempen,.,sy pun taktau apa yang ada pada kasut tu,,nmpak len sangat..ha kat sy jgak gumbira,,ramai gak cosmate yang turut serta dalam aktiviti yang djalankan dalam kempen tu,,jadi hasil dia,,conne dapat keyboard, almas dpt mouse (walau kecik kn bersyukur,,) wanie dapat mouse jgak,,,dan helmi dapat pendrive,,
bgus2 walau agak cbuk dengan kelas,,dpt juga luang masa,,ha berkenaan dengan tajuk di atas,,mmg semak la blik saya 2 mlm sblm siap bapak tetikus tu,,hehehee,,ygk la gmbar kat atas tu,,bersepah ngan polistren,,tp takpa,,k.pgrah kn igat,,blik 407 da smbangan jgak tau...
ok la..tok kangar ke kota london,,truskan usaha murni anda dalam memantapkan lagi golongan2 blogger,,,sekian,,,,,

4 ulasan:

toyan berkata...

semak & pendrive,. thanks bbanyak abg mie,.coz bnyk tlg kmi,.caya lah abg mie,.walo pown cam tpaksa jak.huuu,. plg x dpt gak pdrive,.heee

nani berkata...

Huh, sengal2.

Ang menolong ke menyibuk je?

Ei, apsal tak nampak pun bapak tikus kat sana tadi? Bapak tikus tu tak terbit pun.

TarAnTuLa berkata...

owh,,sama2 kasih akak toyan,,alah cam ngunkit ja pendrive tu..hehheh,,,tq yer,,,aku musti support pyalah,,,ha tok kangar ke plondon,,aku tlg tau,,tak nyibuk pun tau..

myteriousman berkata...

hahaha.. aku dtg nak menyibuk, aku lah lelaki misteri..
bkan criminal.. tp hero. mu tu bkn je bilk je semak.. tp jiwa mber2 mu pun semak gak.. nak tau bakpe.. sb mu.. hahahaha.. tp pendrive ko lawa la.