Isnin, 30 Mac 2009

TerbanGun Dari LamunaNan.....

assalamualaikum,,, sori tok prof zaharani,,takdan nak update blog,,coz cbuk ngan byak kerja yang bersusun,,alhmdllah mlm nie dpat gak mncuri masa terluang untuk menjengah blog,,sesuai dgn tjuk terbangun dari lamunan..dah lama benar sy rasa tak update blog nie,,
jadi pada luangan nie dpt sy nak berkongsi sdkit pengalaman selama tak mengupdate blog...
bukan apa..bersusun jadual dengan ament lagi,,tggal 2 g ja..lapang ckit hati...ha selama sy tak update nie,,byk gak la aktvti yang dilakukan,,join karnvl kerjaya pada 21 & 22 mac lepas,,sebagai urusetia di bwah abg HaikaL (pjbt Hubungan Industri).., byk juga la ilmu yang dpt walaupun sebagai urusetia ja,, kebolehpasaran pelajar ukm,,jd ke mana hala tuju para mahasiswa selepas belajar,,dpat kerja ker?? semoga sentiasa ada rezki,,usaha+doa+keberkatan=kejayaan(i'allah)...tapi yang sedihnya tak ramai pun yang join krnval tu,,mgkin masing2 cbuk dengan kerja lain yang lebih penting...
selepas bis ja program tu,,sy agak sbuk dengan pgrusan tok program Sanjungan Kasih 2009 anjran PMPP(persatuan Mahasiswa Pulau Pinang) semoga berjaya dengan lancarnya..
program itu merupakan lanjutan daripada program GDW yang diadakan di kg Besar tasek gelugor Pulau Piang..ibu bapa pula akan bermalam kat UKM nie,,bersama anak2 angkat..sama2lah memeriahkan lagi program tu...selepas tu pada 25&26 mac,,saya menghadiri Perhimpunan Agung UMNO di PWTC..amik pengalaman dan melihat secara dekat karenah pemimpin negara..seronok juga,,leh tgk semua pemimpin negara dengan dekat,,,org mmg ramai gila,,tapi yang sedihnya Mukhriz kalah sebagai Ketua Pemuda,,menang dekat KJ,,,ehmmmmmmm..no komen...kita tgok la pula barisan kepimpinan UMNO yang baru,,adakah mereka dapat memulihkan kembali semangat melayu seperti dahulu kala..atau sebaliknya..sama2lah kita berdoa agar UMNO berjaya mengemudi malaysia dengan baik...hapuskan politik wang..tahniah kepada TUn mahathir kerana hadir pada hari terakhir persidangan tersebut,,,,TUN MAHATHIR tetap hebat,,susah nak dapat pemimpin seperti beliau,,,ehmm,,ari jumaat, sabtu dan ahad,,sy blik p.dickson umah abg,,sj tenangkan fikiran dari memikirkan seketika bebanan kerja yang banyak..blik ja sampai kat ukm jam 7.00 petang td,,terus teringat akan ament yang nak kn antr besok pagi,,jadi sy trus pergi ke zaba,,bertapa di blik nan,,wat kerja dengan syakil dan ehsan,,hahah,siap jugak la,,penat dok melepak ja byak,,tp syabas sume member2 sy yang bertungkus lumus tok menyiapkan web pages tersebut,,termasukla lie pandir yang tlg amik gmbar..TQ weh,,,kat bwah nie da la gmbar kami dok posing tok masuk lam web,,,dalam dok nak siapkan web tu,,terpikirlah sy akan istilah adk angkat,,kak angkat,,abg angkat,, Apa semua nie??????tak cukup dengan abg dan kakak yang ada??nak lagi angkat2???pa yang dapat dari semua nie??pa kelebihan??adakah sekadar istilah angkat atau lebih dari itu??tlg bagi pandangan sikit,,cukupla coretan tok mlm nie,,nantikan sambungan berkenaan dengan istilah ANGKAT dalam perhubungan,,,sy tensen btol....sekian

TeaM,,,,oldskool guitar,,,, San (drumer),,Nan (Vokalis),,KyiLL (Gitaris 1),,Doe (Gitaris 2),,


SAN, KYILL, NAN, DOE

6 ulasan:

misteryman berkata...

peh bila lu nak wat konsert nie..
xsbar2 gua nak gi nei..
gua akan jd lu pya fan club 4 your band la bro..
gua nak dgr lagu Hindustan beb.. hahahaha..
" piya.. piya.. oh.. piya.. piya.."

Saudara berkata...

Salam perpaduan kpd doe..
sy amt tertarik dng istilah "angkat" tu..
bg sy lah sbgai org ISLAM xpyah la nk ada adik angkat @ ape2 la yg angkat2 nie.. sbg sesama islam kt ni dah saudara.. kononnya bla jd adk-beradik angkat nie kta da tali prsaudaraan la.. oh tidak.. tali barut ada la.. hahaha..
tp kalu berlainan agama dan bangsa cnthnya knonnya antara kaum melayu,cina atau india yg xtahu lah.. mgkin boleh kot.. seperti Abu mnjadi abg angkat kepada Lee dan Raja.. mgkin bleh kot. tp skang nie xtau la da ke x.. ok..

toyan berkata...

muka d0e bajet ensem la lak,.huuuu

TarAnTuLa berkata...

salam perpaduan kembali,,,tima kasih kepada saudara kerna sudi memberi pandangan saudara..

shaiqin aisyah_Eman berkata...

tepi2x nak muntah+lapar tgk mereka ni..haha.UWEKK

momon berkata...

cantiknya cekak matdo....hahahaha....tp lau letak reben pink, mesti sgt comel kan..kan....;-)